از دو طریق می توانیم فولدری را پنهان کنیم

 

۱ - برای اینکه  فولدری را پنهان کنید که فقط خودتان از آن خبر داشته باشید باید به روش زیر عمل کنید . اول فولدر مورد نظر خود را به حالت Rename در بیاورید  سپس دکمه ی Alt را پایین نگه داشته و عدد 0160 را تایپ کنید و اینتر بزنید. خوب حالا فولدر شما بی نام شد. برای اینکه آیکنش را هم غیب کنید ، روی پوشه راست کلیک کنید و Properties را کلیک کنید . سپس از پنجره ی باز شده روی تب Customize کلیک کنید و بعد روی دکمه ی Change icon کلیک کنید. در میان آیکن ها یک فضای خالی هست در صورتی که این فضای خالی خودش یک آیکن است .آنرا انتخاب می کنید و پنجره ها را OK می زنید. حال فولدر شما غیب شده  و دیگر کسی نمی تواند فولدر شما را باز کند.  

۲ برای اینکه  فولدری را پنهان کنید که فقط خودتان از آن خبر داشته باشید باید به روش زیر عمل کنید. بالای فولدر و یا فایل خود راست کلیک کرده و Properties را انتخاب کنید و بعد Hidden را تیک بزنید حالا شکل فولدر شما کمی خجل شد. برای این که کاملا پنهان شود به Control Panel رفته و بالای Folder Options دو بار کلیک کرده و گزینه View را انتخاب کرده و گزینه Do not Show Hidden Files and Folders را تیک بزنید و ok کنید

آموزش تصویری نصب ویندوز XP

برای نصب ویندوز XP دو شیوه وجود دارد. در حالت اول ممکن است شما در سیستمتان نسخه های دیگری از ویندوز را نصب کرده باشید. در این حالت با قرار دادن سی دی ویندوز XP می توانید شروع به نصب این برنامه بکنید. در حالت دوم که ما در اینجا به توضیح جامع آن می پردازیم یا در سیستم تان از قبل ویندوز نصب نشده است یا دچار مشکل شده و قابل اجرا نیست یا اینکه شما می خواهید خودتان کنترل کامل بر روی فرایند نصب اعمال کنید.

در این وضعیت شما باید ابتدا سیستم را از طریق CD-ROM راه اندازی کنید. بسته به نوع سیستم تان باید درایو راه انداز سیستم خود را از هارد به CD-ROM تغییر دهید.

در Mother Board های جدید گزینه ای با نام Boot وجود دارد که می توانید آن را انتخاب کنید . سپس با فلش های جهت دار بر روی گزینه اول رفته و کلید Enter را فشار دهید. از لیست نمایان شده CD-ROM را انتخاب کنید . برخی از Mother Board ها در این قسمت نام CD-ROM شما را نشان می دهند. مثلاً اگر شما از مدل ASUS استفاده می کنید این نام را مشاهده خواهید کرد. در صورتی که در گزینه های پائینی نام CD-ROM شما انتخاب شده است می توانید با استفاده از کلید های “+” یا “-“ صفحه کلید ترتیب قرار گیری آنها را تغییر دهید. توجه داشته باشید که برای نصب ویندوز حتماً باید CD-ROM در اولین گزینه قرار گیرد.

در سیستم های قدیمی تر Boot سیستم اصولاً در حالت A/C قرار دارد که باید به CD-ROM تغییر کند.

پس از اعمال این تغییرات کلید F10 را فشار داده و با انتخاب گزینه Y تغییرات اعمال شده را ذخیره کنید.

سیستم را مجدداً Restart کنید و پس از نمایان شدن کلید Press any Key … یکی از کلید های صفحه کلید را فشار دهید تا سیستم از طریق سی دی Boot شود .

برنامه شروع به کپی فایلهای مورد نیاز خود می کند.

سپس مطابق شکل زیر با پنجره ای با سه گزینه مواجه خواید شد که با فشار دادن کلید ENTER ویندوز شروع به نصب می کند.

ادامه مطلب ...

آموزش نصب مودم در ویندوز xp


برای نصب مودم مراحل زیر را انجام دهید


نکته! : این اموزش یکی از روشهای معمول نصب مودم میباشد.


- ابتدا سی دی مودم را درون دستگاه قرار دهید
- سپس به پنجره Device Manager بروید
- control panel -> system -> Hardware -> Device Manager
در این پنجره بر روی علامت زرد رنگ ( ... PCI simple ? ) دابل کلیک کنید
- در این پنجره در سر برگ driver بر روی update driver کلیک نمایید
- در این پنجره گزینه اول یعنی ( Install the software automatically ) را انتخاب نمایید سپس بر روی next کلیک نمایید تا عملیات نصب اغاز شود
- در صورت ظاهر شدن پنجره Hardware installation بر روی continue Anyway کلیک نمایید
- در پایان بر روی finish کلیک کنید.



اجزاء تشکیل دهنده کامپیوترها



بطور کلی یک کامپیوتر از سه بخش اصلی تشکیل شده است که در زیر بصورت شماتیک نمایش داده شده است .







سه قسمت اصلی بالا بعنوان ساختار تشکیل دهنده تمام رایانه ها اعم از ماشین حساب ساده تا ابر کامپوتر های پیچیده می باشند و در ذیل به شرح هر کدام از آنها می پردازیم .

Input Unit :

واحد های ورودی به قسمتهای گفته می شود که برای ورود فرمان و اطلاعات به دستگاه بکار می روند معمولترین آنها عبارتند از :

صفحه کلید Keyboard

ماوس ( موش واره ) Mouse

قلم نوری Optical Pen

صفحات لمسی Touch pad



Output Unit :

واحدهای خروجی به قسمتهای گفته می شود که برای نشان دادن نتیجه کار و پردازش بکار می روند و معمولترین آنها عبارتند از :

نمایشکر Monitor

چاپگر Printer

رسام Plotter



CPU : واحد پردازش مرکزی خود از سه قسمت اصلی تشکیل گردیده است که عبارتند از:

CU : واحد کنترل می باشد و وظیفه کنترل سایر قسمتها را برعهده دارد که سرعت عمل آن با واحد MHz سنجیده می شود و با توجه به اینکه فن آوری ساخت این چیپ ها بسرعت و داعما در حال رشد می باشد هم اکنون شاهد وجود چیپهایی باسرعت GHz در بازار می باشیم .

ALU : واحد منطق و ریاضی که وظیفه دارد محاسبات ریاضی و منطقی را انجام دهد.

MEMORY : واحد حافظه ( Memory ) که حافظه نهان ( Cache ) نیز نامبرده می شود و وظیفه دارد که اطلاعات خاص را به هنگام پردازش اطلاعت در خود نگهداری نماید.

کل این سه قسمت در قالب یک Chip عرضه می شود و شکل آن در زیر آمده است.


این چیپ از ده ها هزار قطعه الکترونیکی به نام ترانزیستور ساخته شده است و کل قسمت الکترونیکی CPU قسمت ناچیزی از Package را تشکیل می دهد و بقیه قسمت این سخت افزار برای ایجاد پایه های فراوان آن بکار می رود همچنین قطعه ای لازم است که بتواند حرارت بسیار بالائی را که این تراشه به هنگام استفاده تولید می کند را دفع نماید.






بعد از سوار شدن این قطعه برروی بورد اصلی یا مادر یک رادیاتور فلزی برای دفع سریعتر حرارت به همراه یک فن قوی جریان هوا مابین پره های این رادیاتور بکار می رود.

کامپیــوترهای کیفــی یا LAPTOP




دارای قابلیتهـــای کامپوترهــای PC مـی باشند با این تفاوت که حجم کمتری را اشغال نموده و قابل حمل می باشند علاوه بر این با توجه به اینکه این کامپیوترها دارای باطری قابل شارژ می باشند می توان از آنها در هر شرایطی بهره جست .